Akomodimi tek Dajti Paradise

Dajti ju ofron mundësinë për të qëndruar më gjatë duke u akomoduar në një prej 6 vilave tona, disa prej të cilave edhe me oxhak. Dhomat jane dyshe , ose akomodimi ne vila per grupe me te medha personash. Dhomat jane te pajisura me te gjitha kushtet komode per akomodim. Arredimi i vilave prej druri e ben ambjentin me te ngrohte dhe me te vecante duke ju pershtatur klimes dhe natyres te malit te Dajtit. Ne çmimin e akomodimit per person perfshihet edhe mengjesi.