Restoranti Dajti Paradise.

Guzhine tradicionale me mish ne hell ,zogj ne sac ,mish ne grille personale,djathe dhie nape, byrek me aklla ,embelsire me qumesht lope, te gjitha BIO.

Restoranti Dajti Paradise

Tërësisht i arreduar me dru edhe me gurë, ju ofrojmë komoditet dhe një menu të pasur me gatime tradicionale dhe organike. Thuajse çdo produkt që serviret është i prodhuar në fermën tonë në Dajti Paradise.

Restorantet në natyrë

Restorantet në natyrë ju japin mundësinë të shlodheni dhe shijoni gatimet tona tradicionale duke soditur njëkohësisht pamjen e qytetit të Tiranës dhe me shumë.

Restoranti i mbyllur

Restoranti i mbyllur i arreduar me shumë ngrohtesi ju jep mundesinë të drekoni apo darkoni në ditet me shi apo gjatë muajve me borë të dimrit.