Si te vini tek Dajti Paradise?

Rruga per tek Dajti Paradise eshte e shtruar dhe e kalueshme per cdo lloj makine. Nese niseni nga Tirana rruga me e pershtatshme mund te jete nepermjet rruges “Ali Demi”.

Harta e meposhtme tregon me qarte rrugen qe duhet te ndiqni.